Velika nagradna igra ‘NLB i Visa te vode u Brazil’

nlb banka brazilU susret predstojećem Svjetskom prvenstvu u fudbalu, NLB Montenegrobanka je zajedno sa platnim sistemom Visa International pripremila nagradnu igru koja će srećenog dobitnika odvesti na utakmicu osmine finala u Brazil. Nagradna igra će trajati od 15. marta do 15. aprila 2014. godine.

Pravo na učešće u velikoj nagradnoj ostvaruju svi klijenti NLB Montenegrobanke koji obave plaćanje VISA debitnim, kreditnim i poklon karticama (VISA Electron, VISA Libero, VISA Classic Revolving, VISA Gold, VISA Jeans, Visa San i Visa Dar), u iznosu od 10 EUR i više na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, ili kupovinom putem interneta u periodu od 15.03.2014. do 15.04. 2014. Neophodan uslov za učešće korisnika NLB Visa platnih kartica u nagradnoj igri je i registracija slanjem SMS poruke sadržine “FIFA” kao odgovor na poruku koju korisnici dobiju putem korisničkog servisa NLB Montenegrobanke.

Glavna nagrada omogućava odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu za dvije osobe, na utakmicu osmine finala. Paket za dobitnika glavne nagrade obuhvata : avionska karta, četvorodnevni program za 2 osobe,  grupne aktivnosti i obilasci na dan dolaska u Brazil, doček i prevoz do stadiona na dan utakmice, dvije karte za meč osmine finala, smještaj u hotelu sa četiri zvjezdice, podrška Visa organizacionog tima, Visa prepaid kartica sa iznosom od 150 dolara (po osobi).

Pored glavne nagrade, NLB Montenegrobanka i Visa International su obezbijedili i dnevne nagrade (peškiri, fudbalske lopte, ranci) za srećne dobitnike.

Imena dobitnika dnevnih nagrada biće dnevno objavljivani na internet portalu Bankewww.nlb.me.

Mogućnost učešća u nagradnoj igri ostvaruju svi novi korisnici, koji se tokom trajanja nagradne igre opredijele za neku od brojnih kartica, iz ponude NLB Montenegrobanke, a zavisno od individualnih želja i potreba.

Više informacija o pravilima nagradne mogu se naći na web straniciwww.nlb.me/nagradna-igra-visa gdje će dnevno biti objavljivana imena dobitnika.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s