NLB Montenegrobanka i klijenti zajedno za Opštu bolnicu Danilo I na Cetinju

NLBFilijala NLB Montenegrobanke na Cetinju pokrenule je zajedno sa klijentima Banke humanitarnu akciju pod sloganom “Zajedno do boljih uslova, zajedno do boljeg zdravlja’, namijenjenu Javnoj zdravstvenoj ustanovi ‘Opšta bolnica Danilo I’ na Cetinju.

Donatorska akcija za JZU “Opštu bolnicu Danilo I’ Cetinje ima za cilj da sakupi dovoljno sredstava, koja su neophodna se opreme i adaptiraju prostorije internog i hiruškog odjeljenja, kako bi se unaprijedio nivo kvaliteta usluga i higijene na ovim odjeljenjima.

– NLB Montenegrobanka je već opredijelila finansijsku pomoć u iznosu od 4000 eura, ali u cilju realizacije ukupnog projekta potrebno je obezbijediti dodatna materijalna sredstva, zbog čega smo pozvali naše korporativne klijente da se pridruže akciji, kako bismo zajednički uspjeli da značajno podignemo uslove boravka pacijenata u našoj najstarijoj zdravstvenoj ustanovi i prvom crnogorskom medicinskom centru, čije usluge koriste ne samo građani Cetinja već cijele Crne Gore – navodi se u saopštenju NLB-a.

Sredstva za donaciju se uplaćuju na posebnom žiro račun JZU “Opšta bolnica Danlo I”, koji je namjenjen isključivo za ovu donaciju, a broj računa je: 530-0000000240240-03.

– Našoj akciji se odazvalo više od 50 preduzeća iz Cetinja, Podgorice, Budve, Kotora, Bara, Tivta, Ulcinja i  Herceg Novog, a sredstva će biti zvanično uručena 23. decembra, kada će otpočeti poslovi na adaptaciji prostora – kazali su iz NLB Montenegrobanke.

NLB Montenegrobanka je i ranijih godina pomagala da naše zdravstvene ustanove dobiju što bolje uslove za pacijente, kroz brojne donacije kako opštoj bolnici na Cetinju, tako i drugim medicinskim centrima u Crnoj Gori.

Lijepo-je-Bolnica-Danilo-I-640x330

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s