SAVJETI

Pružanje besplatnog savjetovanja građanima o upravljanju ličnim finansijama

Institut za finansijsko i kreditno savjetovanje realizuje aktivnosti savjetovanja građana Crne Gore o upravljanju ličnim finansijama, čiji cilj je da se kroz pružanje savjeta građani upoznaju sa mogućnostima boljeg, kvalitetnijeg i održivijeg upravljanja ličnim finansijama, kao i na koje sve načine mogu ostvariti svoja prava i koje im mogućnosti stoje na raspolaganju za otklanjanje postojećih finansijskih poteškoća.

Građani Crne Gore će koristeći kapacitete Instituta za finansijsko i kreditno savjetovanje, moći u svakom trenutku da dobiju sve relevantne informacije o poslovanju finansijskih institucija u Crnoj Gori kao i o mogućnosti rješavanja zahtjeva ili problema koji se tiču tih institucija.

Za ovu potrebu, Institut će otvoriti telefonske linije koje će u istom periodu biti otvorene za sve građane koji se telefonskim putem žele savjetovati u Institutu. Kontakt će biti moguće ostvariti preko mail adrese savjeti@t-com.me, kao i preko upitnika koji je dostupan na našem webportalu na sljedećem LINKU.

Institut će nastojati da na najbolji i najprofesionalniji način savjetuje građane da bolje sagledaju svoju finansijsku situaciju, efektivnije upravljaju svojim finansijama i namjenski koriste finansijska sredstva.